Loading...

Forderungseingabe

TitelHOREX
KategorieFahrzeuge Transport > Motorräder und Fahrräder
Registrierungs -Datum02 . 02 . 2019 - 11:06
VONüberblick
NACH

Angebot im Detail

TransportuntermehmenMICHAIL
Angebotsbetrag (Ohne Mehrwertsteuer Mwst)400,00
Datum des Angebot 06 . 02 . 2019 - 00:29
Datum des Fristablaufes25 . 06 . 2019
Shipping MethodΜε μεταφόρτωση
AngeboteAbgelaufen
 

Meldungen

stmano06 . 02 . 2019 - 09:04Καλημέρα. Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία της μηχανής και πόσος θα είναι ο χρόνος της μεταφοράς απ' τη στιγμή που θα παραληφθεί από εμένα.
MICHAIL06 . 02 . 2019 - 11:43Καλή σας ημέρα ! Προσφορά μας για την διεθνή μεταφορά της μηχανής σας. Πρόκειται για τμηματική-αποσπασματική μεταφορά ( για φορτηγό διεθνών μεταφορών), και κατά συνέπεια θα πραγματοποιηθεί με συνδυαστική διαδρομή μας και δρομολόγιο. Η μηχανή θα πρέπει να φέρει την άδεια κυκλοφορίας , ή έστω , φωτοτυπία αυτής . H προστασία της γίνεται με επικάλυψη κουβερτών ή άλλων κατάλληλων εύκαμπτων υλικών , ενώ η πρόσδεσή της με ειδικούς εύκαμπτους και μαλακούς ιμάντες , οι οποίοι τοποθετούνται πάνω απο την ήδη υπάρχουσα συσκευασία, η οποία και θα προηγηθεί . Οι χρόνοι παράδοσης έχουν να κάνουν με τον συνδυασμό των υπολοίπων παραλαβών-παραδόσεων του ίδιου συνδυαστικού δρομολογίου με άλλους πελάτες .Ο χρόνος παράδοσης συνήθως μπορεί να κυμανθεί απο 10 έως 20 ημέρες . Εάν επιθυμείτε να κάνετε κάποια άλλη , ιδιαίτερη συσκευασία εσείς για την μηχανή σας , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απο την πλευρά μας. Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισής σας , θα πρέπει να μας ενημερώσετε αρκετές ημέρες νωρίτερα , ώστε να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε την μεταφορά σας . Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ,ή διευκρίνηση. Με εκτίμηση , Michail .

Tragen Sie Ihre Meldung ein

Benutzeranmeldung

Benutzername

Passwort

Einloggen
Wenn Sie mit der konkreten Angebot eingegriffen sind, führen Sie links Ihre Zugangsangaben, um ins system Ihre Meldung einzutragen.
Eintragungsrecht haben Sie nur wenn
  • Sie der Internet User sind ,der die Förderung eingetragen hat
  • Die Umzugsfirma,die dieses Angebot eingetragen hat
Projektion der Eintragung