Loading...

Forderungseingabe

TitelHaushalt, Möbel, Elektrogeräte
KategorieUmzüge / Transport > Hausumzug / Möbeltransport / Elektrogeräte Transport
Registrierungs -Datum27 . 04 . 2018 - 13:08
VONüberblick
NACH

Angebot im Detail

Transportuntermehmenpetros-de
Angebotsbetrag (Ohne Mehrwertsteuer Mwst)2.300,00
Datum des Angebot 23 . 05 . 2018 - 12:19
Datum des Fristablaufes30 . 06 . 2018
Shipping MethodΜε μεταφόρτωση
AngeboteAbgelaufen
 

Meldungen

petros-de23 . 05 . 2018 - 12:19Καλησπέρα σας. H Προσφορά μας για την διεθνή μετακόμιση των ειδών οικοσκευής που περιγράφετε στην παρούσα σελίδα. Στην προσφορά μας περιλαμβάνονται εκτός από την διεθνή μεταφορά και εργατικό προσωπικό για την φόρτωση . Στην περίπτωση της θετικής ανταπόκρισής σας , θα πρέπει να λάβουμε ενημέρωσή σας, αρκετές ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία τις μετακόμισης σας. Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.
Metakomisikriti24 . 05 . 2018 - 10:51Καλημέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας. Η οικοσυσκευή μας είναι περίπου 14- 15 κυβικά. Πώς ακριβώς θα γινόταν η διαδικασία της μετακόμισης; Η πόλη στην οποία μένουμε βρίσκεται κοντά στο Μόναχο, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης τριαξονικού κοντά στο σπίτι μας. Υπάρχει η δυνατότητα να έρθει σε μας μικρότερο φορτηγό και μετά να φορτώσει τα πράγματα στο μεγαλύτερο; Επίσης, φαντάζομαι, από Αθήνα για Ηράκλειο θα μπει πάλι μικρότερο φορτηγό στο καράβι. Περιλαμβάνονται όλες αυτές οι μεταφορές στην προσφορά σας; Η μετακόμιση, από την πλευρά μας, θα μπορούσε να γίνει μεταξύ 18- 22 Ιουνίου. Θα σας βόλευαν εσάς αυτές οι ημερομηνίες; Πόσες μέρες μετά θα μπορούσαμε να παραλάβουμε την οικοσυσκευή μας στο Ηράκλειο; Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και με άλλες μεταφορικές εταιρίες. Σύντομα, όμως, θα αποφασίσουμε με ποια θα είναι οι ευνοϊκότερες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας στις απορίες μας! Με εκτίμηση, Ο.Β.
petros-de24 . 05 . 2018 - 11:16Καλημέρα η μεταφορά από τον χώρο σας θα γίνει με μικρότερο αμάξι αφού δεν χωράει η νταλίκα και η παράδοση στο Ηράκλειο επίσης με μικρότερο. Η μετακόμιση μας βολεύει να γίνει στις ημερομηνίες που αναγράφεται, για την παράδοση θα υπολογίσετε 15 με 20 ημέρες.
Metakomisikriti24 . 05 . 2018 - 11:26Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σας. Στην προσφορά σας περιλαμβάνονται όλες αυτές οι μεταφορές με τα μικρότερα αμάξια; Είναι η τελική τιμή; (χωρίς ΦΠΑ)
petros-de24 . 05 . 2018 - 16:42Ναι ακριβός .

Tragen Sie Ihre Meldung ein

Benutzeranmeldung

Benutzername

Passwort

Einloggen
Wenn Sie mit der konkreten Angebot eingegriffen sind, führen Sie links Ihre Zugangsangaben, um ins system Ihre Meldung einzutragen.
Eintragungsrecht haben Sie nur wenn
  • Sie der Internet User sind ,der die Förderung eingetragen hat
  • Die Umzugsfirma,die dieses Angebot eingetragen hat
Projektion der Eintragung